coaching en cursussen

persoonlijke coaching

 

Met persoonlijke coaching bedoel ik, dat ik jou o.a. leer om te ontspannen. Dit gebeurt d.m.v. een aura/chakra behandeling. Je lichaam heeft zeven hoofd chakra's, dit zijn energie punten die een verbinding vormen tussen jouw lichaam en jouw aura. Deze chakra's kunnen van slag zijn door bepaalde gebeurtenissen. 

Eerst ga ik de zeven hoofdchakra's weer goed laten functioneren, daarna is er tijd voor een ontspannende reiki behandeling. Met reiki geef ik je weer wat extra energie. Ook kijk ik naar de kleuren in je aura, welke energie banen lopen daar en wat zijn je knelpunten. We bespreken ook de chakra's en je aura en kijken wat jij kunt doen om te zorgen dat je chakra's, je aura en dus ook je lichaam gezonder blijft.

 

Je kunt het natuurlijk bij een behandeling laten, maar het is voor mij en voor jezelf wel fijn om te zien hoe je chakra's en je aura er na twee of drie weken uitzien. Je zult zien waar de knelpunten zitten en hier kun je mee aan de slag gaan. Zo wordt de tijd tussen de behandelingen steeds langer en uiteindelijk kun je het zelf!

 

Een aura/chakra behandeling kost 50 euro en duurt ongeveer 1 uur.