coaching en cursussen

De voel-gels

Voel-gels zijn gels uit de papier en houtindustrie die verrijkt zijn met de natuur zelf: de mooiste en meest bijzondere bloemenextracten en essentiele olien. Tot wel 28 verschillende in een voel-gel.

Bloemen zijn de expressie van pure schoonheid en harmonie, het voorbeeld van verlangen naar het hoogste, het verlangen naar het licht ( van de zon ).

 

wat kunnen voel-gels?

* problemen helpen verlichten ( de Hulplijn )

* helpen je waarden te ontwikkelen en te verhogen ( de Inspiratielijn en Spirituele lijn )

* helpen in contact te komen met het wezen van dieren ( de Natuurserie )

* helpen in contact te komen met de 7 Aartsengelen ( de Engelen serie )

 

Als je gevoelig bent kun je de voel-gels voelen als je het buisje of potje met de voel-gel in je handen houdt. Het voelen gaat beter als je aandacht naar je buik gaat, want daar kun je goed voelen ( met je hoofd kun je niet voelen ).

Voor een goede werking draag je het buisje het liefst om je hals. De voel-gel werkt zoals een magneet: hoe dichter bij, hoe sterker de werking! Een potje kun je 's nachts ook open naast je kussen zetten ( de werking wordt nauwelijks minder, ook al laat je het potje een jaar openstaan ).

 

 

De werking van de voel-gels gaat door middel van de fijnstoffelijke energieën van de bloemenextracten en essentiële oliën en gaat door het glas heen. Je hoeft de gel dus niet te smeren of in te nemen.
Zij zijn een voorbeeld, een spiegel voor het gevoel om harmonie terug te brengen en in ons zelf te verhogen. De harmonie van de bloemenextracten wordt als het ware in ons gevoel gespiegeld.

 

De werking van de voel-gel gaat net zolang door tot de harmonie van de voel-gel perfect weerspiegelt in je gevoel en die harmonie blijft. Daarom noemen we de voel-gels weleens: yoga in een potje, waarbij de mix van bloemen oliën in de voel-gel de goeroe is, die je helpt stap voor stap de harmonie in je zelf te verhogen.
Voor de dieren en de Aartsengelen zijn de voel-gels het instrument om in direct contact te kunnen komen met het krachtdier of de aartsengel.

 
De werking van de voel-gels is direct en kan lang doorwerken. Als je twijfelt of de voel-gel werkt, leg hem dan even weg en kijk of iets in je de voel-gel weer wil pakken. Wanneer je de voel-gel 'onbewust' pakt weet je dat hij werkt en je innerlijk het voelt en verder wil.

 Alleen bij de eerste aanraking kan de voel-gel een krachtige reactie in je oproepen. Schrik niet en hou de voel-gel vast tot het weer rustig is. Er is dan een proces opgestart dat zich vanzelf oplost als je de voel-gel maar vasthoudt.

 

 Voorbeeld:

 er kan verdriet naar boven komen waar je van schrikt maar het verdriet komt naar boven om weg te vloeien en niet meer terug te komen. Meestal is het na een paar minuten weer rustiger. De volgende keren dat je de voel-gel vasthoudt zal de werking minder heftig zijn.

 

 


Bloemen kunnen ons veel leren als het om harmonie en perfectie gaat, over gevoel en emotie, over beleven en ervaren.                                                                               De mens heeft disharmonie geïntroduceerd en bloemen kunnen ons de weg wijzen terug naar de oorspronkelijke harmonie van leven.                                                                 De essentie, de waarden van de bloem, het wezen van de bloem is super geconcentreerd aanwezig in de bloemen extracten en absoluuts en de essentiële oliën in onze voel-gels.

Het is een van de eerste Nieuwe Tijd producten. Een Nieuwe Tijd product wordt gekenmerkt door zijn positiviteit en het ontbreken van een negatieve kant.                   De voel-gels zijn een duurzaam positief product van louter harmonie en perfectie dat echte oplossingen biedt en geen negatieve kant kent. Het is een ideaal product voor de bewuste en zelfredzame mens.